Суспільство

У популярному серіалі знявся колишній батуринський завклубу

В ефірі телеканалу «Україна» нині транслюють серіал «Біле і чорне». Наші читачі розповіли, що в 14-й серії побачили на екрані чоловіка, який певний час був керівником Батуринського будинку культури.

Аби прояснити ситуацію, ми звернулися до очільника Батуринської громади Леоніда Душі. Він підтвердив, що батуряни не помилилися і на екрані дійсно побачили Володимира Федорука, який півроку був директором місцевого будинку культури.

24829444_706938002847406_1715435427_n

Зателефонували ми і самому пану Федоруку. Довго спілкуватись він не зміг, але підтвердив, що зіграв бандита в серіалі «Чорне і біле». Також розповів, що закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого за фахом режисер телебачення.

«Родом я не з Батурина, а з із Козятина Вінницької області. Просто якийсь час жив на мистецькому хуторі Обирок, що розташовується поблизу Батурина. А зараз перебуваю на Київщині. Але в Обирку маю клубчик і ми там займаємося. Періодично підробляю тим, що їжджу на зйомки і знімаю кіно. Планую відкрити кіношколу в Батурині. Думаю, згодом ми це все зробимо», – зазначив Володимир Федорук.

Вашій увазі серія, в якій знімався Володимир Федорук.

Ірина Осташко

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button