Суспільство

У Сновську стали зникати коти

Те, що останнім часом відбувається із домашніми улюбленцями  у мікрорайоні вулиці Доватора у Сновську, шокує багатьох мешканців. Річ у тім, що стали зникати коти. Відбувається  це  регулярно, у денну пору, коли, приміром, чотирилапі домашні улюбленці гуляють на подвір’ї чи мирно сидять на парканчику.

Коли люди почали бити на сполох і досліджувати причину зникнення, з’ясувалося: котів збирає і носить до себе додому одна із місцевих мешканок. Доводиться ходити до неї, стукати у двері й хвіртку, відшуковувати (у антисанітарних умовах) своїх Мурзиків, Пушків. Траплялися випадки, коли люди забирали їх звідти обстриженими, голодними, наляканими…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейна зрада: тварини шукають домівку

Лариса Тєрєхова, звернувшись до редакції сновської районної газети, нарікає, що вирішити проблему й убезпечити тварин нікому: «Кого нам залучити, скажіть ті, хто за порядок у місті відповідає, щоб жити без страху за своїх улюбленців?».

Джерело: районна газета «Промінь»

Ще статті по темі

8 коментарів

    1. Проблем нету да? А чего котик и дальше проподают? А?

  1. если такой любимый пусть сидит дома

    1. Может его еще к кровати привязать что бы на улицу не выходил?

  2. Кот не собака на цепь не посадишь. А больную на голову Швед нужно отправить в психушку в Халявино. Пока не наделала делов похлеще.За ней смотреть некому , ходит где попало, автомобилям дорогу не уступает ,страдают и водители сейчас объезжать плохо из-за снега.Чтобы небыло беды.

  3. Нет проблемы ,это вы так считаете.Я сегодня забрала свою кошку ,в доме еще есть коты,моя была нормальная так как двое суток только прошло,остальные худые и напуганы.Этот человек полный неадекват,одной страшно заходить,заходила вместе с таксистом который привез меня

Back to top button