Суспільство

У ЖКГ пояснили, навіщо пошкоджують дерева на Валу

Учора, 14 лютого, активіст Юніс Аскеров, посилаючись на краєзнавця Костянтина Ягодовського, опублікував пост на своїй сторінці у Facebook про вирубку дерев на Валу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти домагатимуться скасування проектів реконструкції Алеї Героїв і нижньої частини Валу

«Сьогодні, 14.02.2017 року, в проміжок часу між 11-20 та 12-30 ранку на Валу на доволі великій частині його території, що практично відповідає території скандального Проекту капітального ремонту парку ім. Коцюбинського, бачили доволі молоду особу чоловічої статі, яка за допомогою відповідного інструменту завдавала пошкоджень корі дерев у вигляді хрестів», – йдеться в пості.

Як розповіли ЧЕline в Управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради, щороку парки та сквери обстежуються на предмет санітарної очистки від аварійних, сухих, пошкоджених дерев. Така ж перевірка проходить і на парковій території Валу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітальний ремонт на Валу: бачення чернігівців

«Учора була частина перевірки – оглядалися і помічалися дерева, які на вигляд сухі чи пошкоджені. Сьогодні їх комісійно оглянуть і складуть акти на дерева, які є вже небезпечними»,  – зазначили в прес-службі Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А він фахівець з лісопаркового господарства ?_треба було запитати.

Back to top button