Суспільство

Учасники АТО спілкуватимуться англійською

Нещодавно в Чернігові стартували курси англійської мови для учасників антитерористичної операції. Громадські організації  Чернігівщини в рамках проекту «Армія гідності» об’єдналися для їх організації.

Про це ЧЕline у Медіацентрі МО України Чернігова.

«Близько трьох місяців назад до нас звернулось декілька учасників бойових дій, а також членів їх сімей і забажали вивчати англійську мову, а також польську. Оскільки бажаючих вивчати англійську було більше, ми одразу взяли це на озброєння, склали певний список тих людей, які бажали вивчати англійську мову, потім вони пройшли певні співбесіди татести, і на основі цих тестів ми склали дві групи», — розповів Володимир Березинський.

Бажаючі  воїни АТО двічі  на тиждень по півтори години, можуть абсолютно безкоштовно, а члени їх сімей за символічну плату в розмірі 100 гривень, вивчати базовий  курс англійської мови. Заняття триватимуть декілька місяців у вечірній час. Всього курси освоять близько тридцяти слухачів. За цей час бійці полинуть в атмосферу вільного спілкування англійською та забуватимуть про жахливі події на Донбасі.

Для викладача курсів Оксани Фрол велика честь прийняти на навчання захисників Вітчизни та надати їм допомогу у вивченні англійської мови.

Для слухачів навчання на курсах виявилося приємною несподіванкою задля реалізації себе в мирному житті.

«Особисто також відвідую ті курси,треба мати бажання, натхнення та  терпіння для того, щоб чогось досягнути, але ті, хто дійсно хоче навчатися, вони кожного разу приходять і є навіть учасники АТО, котрі з інвалідністю, але вони також хочуть чогось досягти і ходять постійно, і це дуже приємно, що є такі», — зауважив Альберт Черешко.

Ще статті по темі

Back to top button