Суспільство

В ОДА розповіли, куди витратять 20 «мінімалок»

ЧЕline сьогодні вже інформував, що на проведення заходів із відзначення на Чернігівщині Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку облдержадміністрація затвердила кошторис у сумі 26 тисяч 764 грн.

Сума суттєва і передбачена на харчування, проживання і транспортні витрати. От тільки для кого це все – вказано не було.

Прокоментувати цю ситуацію ЧЕline попросив директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Подорвана.

«У жовтні до ОДА звернулась Національна спілка журналістів України. І запропонувала провести в області прес-тур для представників ЗМІ з інших областей. Така форма роботи в НСЖУ практикується вже кілька років.

Зі мною зв’язалась представник організаторів Лариса Мілова. Ми обговорили формат – це дводенний прес-тур областю. Ми забираємо групу з 20-25 осіб із Києва і 2 дні супроводжуємо по туристичних та інших об’єктах області.

ОДА забезпечує перевезення з Києва по всій області (8 об’єктів) й у зворотному напрямі. Проживання та харчування. Орієнтовна дата прес туру – 24-25 листопада.

Коли ми отримали листа та пропозицію, я запропонував керівництву ОДА приблизний маршрут медійників та орієнтовну суму витрат. Порадившись, вирішили – цим варто зайнятись.

Адже це промоція області. Кожен журналіст пише потім кілька статей на тематику туристичної привабливості Чернігівщини у своїх виданнях», – відповів Подорван.

Ще статті по темі

Back to top button