Суспільство

Василь Куліда вимагає від 24 каналу надати можливість громаді висловитись щодо митного терміналу в Чернігові ЧL

Голова громадського об’єднання «Організаційний комітет із ліквідації митного терміналу в місті Чернігові», створеного мешканцями прилеглих до терміналу будинків по вулиці Жабинського, Василь Куліда звернувся до керівництва 24 каналу з проханням надати слово містянам, які страждають від роботи цього об’єкта.

 

Річ у тім, що 5 квітня в програмі ЦРУ 24 каналу вийшло розслідування, яке має всі ознаки проплаченого з боку зацікавлених у роботі терміналу осіб. У ньому журналісти подають конфлікт навколо припинення роботи терміналу, як такий, що стався між господарюючими суб’єктами.

Насправді, як вважає Василь Куліда, доносячи думку людей: «справжнє підґрунтя конфлікту полягає в неприйнятті місцевою громадою екологічно небезпечного об’єкта, яким є митний термінал на вул. Жабинського. Відтак, причина конфлікту – не в бізнес-суперечностях окремих господарюючих суб’єктів, а в протистоянні власників згаданого терміналу з місцевою громадою».

IMG_8458

«Мешканці навколишніх будинків ведуть боротьбу за конституційне право жити в екологічно чистому середовищі. Ми – проти того, аби наші діти дихали отруйними викидами вантажівок і смертоносним асфальтним пилом» – наголошується в листі.

Заради неупередженості та об’єктивності Василь Куліда вимагає: «надайте і нам можливість висловити думку чернігівців, які страждають від діяльності екологічно-небезпечного митного терміналу».

Рисунок (3)

Ще статті по темі

Один коментар

  1. мер, руководство терминала, соц.сети постоянно убеждают нас, что терминал — это просто очередное предприятие в черте города, а не опасный для экологии объект. проще же обмануть доверчивого слушателя, чем реально сделать что-то для решения проблемы

Back to top button