Суспільство

Вдовенко замовив автомобіль майже за мільйон гривень

Чернігівська обласна рада в особі її голови Ігоря Вдовенка має намір найближчим часом купити автомобіль «ŠKODA Superb Style 1.8».

skoda-superb-default-image.jpg-version201802231606

2018-03-04_155006

Очікувана вартість – 918 тисяч гривень.

2018-03-04_154754

Про це йдеться на порталі публічних закупівель «Prozorro».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зять голови облради Вдовенка попався на хабарі

До речі, як ми вже повідомляли, у селі Пам’ятне Борзнянського району біля меморіалу пам’яті Героїв Крут сталася дорожньо-транспортна пригода – водій автомобіля «Мерседес» з литовськими номерами врізався у стоячий попереду автомобіль «Тойота», який зареєстрований на Чернігівську обласну раду. Цим автомобілем зазвичай возять керівників облради. Подія трапилася 28 січня. Тоді у Крутах очікували на президента.

Ще статті по темі

14 коментарів

  1. В той час коли йде війна люди неспроможні хліба купити хворі ліків Вдовенко шикує з народу насміхається .

  2. Прежде всего напрашивается ряд вопросов — для каких целей, на сколько это рационально и за какие заслуги? Вся общественность платит налоги на зарплаты, на премии, на сервис и ещё на средства роскоши…. Нет надобности содержать эту паразитарную структуру со всеми остальными жидовскими олигархами. Все со временем пойдут на утилизацию.

  3. Видать Тойота Кемри 40-ка с двигателем 3,5 л. «не по масти» господину Вдовенко. В личной жизни довольствуется Тюксоном, а в служебной подавай Суперб. ЗА КАКИЕ ЗАСЛУГИ??? ЧЕМ КРЫТЬ БУДЕМ ЗАПРОСЫ???

  4. А может этот автомобиль для зама?

  5. Коментуючи інформацію стосовно того, що Чернігівська обласна рада має намір придбати автомобіль «ŠKODA Superb Style 1.8», хочу відзначити наступне. Журналісти інтернет-ресурсу на основі даних, що знаходяться у вільному доступі для всіх громадян на порталі публічних закупівель https://prozorro.gov.ua/, оприлюднили очікувану вартість транспортного засобу, скан-копію договору та навіть фото автомобіля.
    Проте оприлюднена інформація під гучним заголовком лише частково відображає суть питання.
    Чомусь поза пильною увагою авторів новини залишився той факт, що обидві заявлені учасниками відкритих торгів тендерні пропозиції були у підсумку відхилені, тож дане питання не є доконаним фактом, а тільки наміром.
    До речі, термін експлуатації автомобіля Toyota Camry, який зараз використовується обласною радою і також згадується в інформаційному повідомленні, перевищує 12 років, а загальний «пробіг» складає майже 670 000 км. Експлуатаційний ресурс зазначеного автомобіля вичерпаний, а технічне обслуговування, заміна запасних частин та поточний ремонт відбувається все частіше і тягне за собою використання значних бюджетних коштів, про що також, у разі виникнення зацікавленості, можна дізнатися, уважно проаналізувавши інформацію з сайту https://prozorro.gov.ua/. На сьогодні автомобіль Toyota Camry є єдиним транспортним засобом, який перебуває на балансі обласної ради.
    Тому оновлення рухомого складу автопарку не є примхою керівництва обласної ради і не має на меті придбання автомобіля для особистих цілей, а виключно для забезпечення транспортних потреб, пов’язаних із службовою діяльністю голови, його першого заступника та заступника, а також виконавчого апарату представницького органу.
    Переконаний, що ці питання повинні вирішуватися відкрито і прозоро, що й було зроблено завдяки можливостям порталу публічних закупівель, а також під контролем громадськості та ЗМІ, яким варто об’єктивно і неупереджено оцінювати ситуацію, враховуючи всі наявні факти та доступну інформацію.

  6. Ланос ему б/у, чтобы с людьми на равных ездил, морда

  7. Пане Вдовенко тойота карола Козелецьрайагролісгоспу була придбана за рішенням колективу для щоденних поїздок в м.Чернігів для оформлення сертифікатів походження на якій їздили усі кому було необхідно їхати на Чернігів вартість тойоти була 325 тис.грн.а ВАЗ 2107 теж було 12 років та пробіг 1.5 млн.км. тойота була обладнана 6 подушок безпеки і брала 5 літрів на 100 км але ваша ненажерливість ,пихатість вище людських вподобань ви силоміць вилучили у колективу тойоту за те що директор відмовив виконувати воші злочінні накази.

  8. Якщо обласній раді нікуди грошей дівати то зробліть ремонт лікарні в Крбижчі та купіть будинок для лікаря бо лікарню побудували ще за царя в 1898 році а будинок щоб прийшов молодий лікар у село колись село Кобижча мкала чисельність 12000 населення А ЗА ТАКИХ ГОРЕ КЕРІВНИКІВ ЯК ТИ ВДОВЕНКО СЕЛО ВИМРЕ ЯК МАМОНТИ.

  9. Вовенко ти підлістю срав людям а насрав собі і своїй родині та це не кінець проблеми будуть переслідувати тебе все твоє нікчемне життя.

  10. Який Вдовенку автомобіль тазік йоми швидше потрібен воно напилосьв обласній раді обістялось уборщиця виявила його він думав що ніхто небачить та тишком нишком додому але прибиральниця розповіла усі знали через годину прибиральниця говорить життя пропрацювала а такого ще небачила воняло ще три дні всі бігали духами заприськували отаке область позорить гоніть їх усіх у шию і Мельничука з Дідуром щоб невоняли.

  11. Для чого такий бруд писати у коментарях та підставляти своєю БРЕХНЕЮ незнайомих вам людей?

  12. Если вы такой правдолюб, почему подписываетесь «Аноним»?

Back to top button