Суспільство

Відпочинок з пляшкою: у Центральному парку Чернігова відкрився парковий сезон

Цього року влада міста дала офіційний дозвіл на продаж алкогольних напоїв у місцях загального користування. Окрім молоді, для якої можливо це і є великим плюсом відпочинку, у парку гуляють багато сімей з малими дітьми. Тож, не всім відвідувачам парку це до вподоби.

-Мое отношение к этому негативное, но, а что мы сделаем?,— ділиться жителька Чернігова.

-Ну как сказать отношусь негативно. Но у каждого свой отдых. Мы любуемся своими детьми, а кому-то не хватает для удовльствия пива, — розказує молода мама.

Нагадаємо, відповідне розпорядження підписав міський голова Владислав Атрошенко. Постанова дозволяє «реалізацію пива кегового зі спецобладнання та слабоалкогольних напоїв суб’єктам господарювання, які беруть участь у відкритті паркового сезону», — йдеться у тексті документу. Під час відкриття туристичного сезону на Красній площі, також, був дозволений продаж спиртних напоїв.

Додамо, що РОЗПИВАННЯ СПИРТНИХ НАПОЇВ ТА ПОЯВА У П’ЯНОМУ ВИГЛЯДІ В ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЯХ згідно ст. 178 Кодексу України тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ще статті по темі

Back to top button