Суспільство

Військовий полігон на Чернігівщині показав, що готовий до прийому підрозділів (Фото)

На території полігону, що на Чернігівщині, польовий табір готовий до прийому підрозділів, які мають прибути на навчання.

Планові роботи щодо обладнання наметового містечка та приведення його до вимог порядку та правил розташування польових таборів на місцевості завершені.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

Намети мають сухі дерев’яні підлоги, обладнані польовими меблями та опаленням. Табір оснащений зовнішнім освітленням та освітленням у наметах, як стаціонарної так і резервної мережі. 

Створений запас сухого палива на 15 діб приживання з подальшим його поповненням.
Намети, що були пошкоджені в результаті різкої зміни погодних умов замінені на нові. 

Тривають внутрішні роботи з підтримання належного стану внутрішнього порядку.

Нагадаємо, вчора ТСН опублікував відео, на якому показали стан полігону, на який мають відправити 53-тю бригаду. Діряві намети стоять по коліно у воді, а керівництво прибулих військових відмовило їм у допомозі, порадивши справлятися своїми силами.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Гнать надо из этого командования Пивночи , собрались там куча дебилов в погонах которые на штанах дырки протирают, если бы не видео ничего бы там не поменялось. А счасс показуху устроили. Не первый раз с дырявыми палатками ездим, ответ от них один купляйте за свои деньги новые или просите типо волонтеров.

Back to top button