Суспільство

Військовослужбовці Чернігівського гарнізону отримали квартири (Фото)

Командувач військ оперативного командування «Північ» генерал – майор Вячеслав Назаркін разом з головою Чернігівської ОДА Валерієм Кулічем вручили ордери та ключі від квартир військовослужбовцям Чернігівського гарнізону.

Власниками службового житла стали 13 родин захисників України, які брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни.

Командувач військ оперативного командування «Північ» зазначив, що житло військовослужбовцям було виділено за рахунок коштів від Міністерства оборони України, а закупівля його пройшла через відкриті торги системи «ProZorro».

— Питання забезпечення військових житлом є актуальним і хоч це невелика частка від усієї потреби для забезпечення житлом військовослужбовців гарнізону, але сподіваюсь що не остання в цьому році адже програма забезпечення військовослужбовців житлом видна в дії і кошти з бюджету виділяються, — додав генерал Вячеслав Назаркін.

Варто зазначити, що 1 квадратний метр площі помешкання у новобудові з сучасним ремонтом та автономним опаленням був придбаний для військових лише за 7200 грн.

Віталій Кирилов,прес-служба ОК «Північ»

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button