Суспільство

Випробування першим снігом: забуті комунальниками вулиці (Фото)

Після першого снігу дороги на головних вулицях міста одразу потрусили піском. Уночі їздила спецтехніка КП «АТП-2528». На дороги вивели 11 машин, що чистили спеціальними щітками та потрушували пісково-сольовою сумішшю шляхи. Парки та сквери прибирали від першого снігу 8 одиниць техніки іншого КП – «Зеленбуду». Адже вже зранку дороги, які не потрапили до списку першочергових, вкрила міцна ожеледиця. Вщент покрита льодом стала дорога й біля ЗОШ № 17 та ДНЗ № 37.

На нашу редакційну пошту місцеві мешканці переслали фото засніженої вулиці: «Знову те саме, – обурюються батьки школярів ЗОШ № 17, які щоранку водять дітей до школи. – Щороку прочищати та потрушувати  цю дорогу комунальники забувають. Ось знову, сніг випав – на дорозі ні пройти, ні проїхати. Але жодна машина із піском сюди не під’їжджає. Хіба наші діти не мають права ходити безпечною вулицею?».

Люди нарікають, що дорогу тут ніколи не чистять, хоч в одному мікрорайоні розміщено аж кілька закладів освіти. А це ЗОШ №17, ЗОШ №10 та ДНЗ№37.

Ми вирішили поцікавитися у комунальників, як розробляють маршрути розчистки доріг та вулиць і чому до цих списків не входять школи та садки. Виявляється, що порядок розчищення доріг затверджений міською радою. Чиновники визначили 120 вулиць, які треба чистити в порядку пріоритетності. В управлінні ЖКГ міської ради повідомляють, що першими чистять вулиці, де є великий рух громадського транспорту та велика кількість пішоходів. Та чомусь ці вулиці до списку не входять.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. про такие улицы и я бы забыла))))))))))))) одна из всех улиц не убрана вонь начинается ))

  2. Надоели эти нытики. Это ж что должно быть со зрение что бы не видеть разницы между Соколовым и Атрощенко, в части управления нашим городом.

  3. Читаю клиенты. Мда. Чернигов как был город мудаков так им иостался

Back to top button