Суспільство

Віртуальні війни, перегони на гіроскутерах та дитяча кулінарія: у Чернігові пройшов Фестиваль техніки

Вихідні – це час, коли можна відкласти всі справи та провести час із задоволенням та користю для себе. А останні вихідні літа завжди з особливою силою хочеться зробити незабутніми, провівши їх по-особливому.

В Чернігові це було можливо зробити абсолютно безкоштовно на Фестивалі техніки, який проходив на території ТРЦ «МЕГАЦЕНТР».

Для всіх відвідувачів було доступно 7 різних зон з різними активностями.

4K ZONE стала однією з найпопулярніших серед відвідувачів. Тут збирались черги з бажаючих пограти в улюблені ігри на PlayStation та постріляти в своїх віртуальних «ворогів» за допомогою спеціального девайсу, а також відвідати різноманітні майстер-класи.

Гості фестивалю з головою поринули у віртуальну реальність у VR Zone, досхочу накаталися на гіроскутерах.

Під пильним керівництвом кухарів-професіоналів діти самостійно приготували справжні шедеври кулінарії, в чому потім переконалися всі присутні, провівши дегустацію страв.

Понад 50 чернігівців освіжили свій образ, зробивши нову зачіску у Hair Zone, де для них працював барбер-професіонал з Києва.

А крім вже перерахованих активностей, маленькі гості фестивалю розважались в спеціально відведеній для них Child Zone. Тут для дітей проходила розважальна анімація, була облаштована ігрова зона. І, звичайно ж, не обійшлося без захоплюючих майстер-класів, улюбленим з яких став майстер-клас, де малюки навчилися створювати власних унікальних роботів з різноманітних деталей.

Фестиваль техніки став чудовою можливістю урізноманітнити своє звичне дозвілля для всіх чернігівців. Було багато фану, активностей та цікавих конкурсів.

Ще статті по темі

Back to top button