Суспільство

Візит дружини Президента на Чернігівщину (Фото)

4 грудня з робочим візитом Чернігівщину відвідала дружина Президента України Марина Порошенко.

У програмі візиту було огляд медіатек у школах області, які мають інклюзивні класи, та участь у відкритті гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».

Введення в дію сучасного басейну та гідромасажного блоку з 4-ма ваннами для дітей – одне з поліпшень, здійснених у ході масштабної реконструкції обласного центру «Відродження», розпочатої в жовтні 2016 року.

У рамках проекту реконструкції вже добудовано й проведено внутрішні роботи у 3-поверховому корпусі, де розмістилися, крім переліченого, 5 додаткових приміщень харчоблоку, устатковані новим обладнанням, велика музична зала, кабінети лікувальної фізкультури, тренажерна зала, вестибюль, приміщення для кабінету соціально-побутової реабілітації.

До реалізації в рамках проекту «Інклюзивна освіта — рівень свідомості нації»  Чернігівська область долучилася ще у квітні місяці. Відтоді шість бібліотек нового зразка вже діють у п’яти навчальних закладах, де є інклюзивні класи (трьох чернігівських, по одному — в Корюківці та селищі Десна).

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button