Суспільство

Влада Чернігова продовжує сумлінно ігнорувати проблему митного терміналу

Місяць минув, а віз і нині там. Чернігівська міська влада жодним чином не відреагувала на депутатське звернення щодо загострення ситуації навколо митного терміналу.  Про це йдеться на сторінці фракції «Наш край» у Фейсбуці.

Відповідні інформаційні листівки, згідно розміщеного повідомлення, були роздані жителям вулиці Жабинського.

«Фракція ПП «Наш Край» на сьомій сесії Чернігівської міської ради подала депутатський запит згідно проблематики району, але дії від влади, або хоч якогось прагнення вирішити благоустрій району не було. Чекаємо до четверга 26.05.16 року, ще є час для влади почати вирішувати перелік питань згідно депутатського запиту!», — йдеться у тексті повідомлення.

Нагадаємо, питання митного терміналу знаходиться на жорсткому контролі голови Організаційного комітету із перенесення ТОВ «Термінал Центр» за межі Чернігова, депутата Чернігівської облради 6-го скликання Василя Куліди.

IMG_8436-e1461835129621[1]

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Замылили местные власти этими выборами нам глаза , а с терминалом ничего так и не решили , видимо борьба за власть более важная чем решение насущних проблем

    1. Однозначно. У Атршенко сейчас есть дела по-важнее, чем выполнять свои обещания. Например, рекламировать Микитася на каждом углу. Уж очень мэр хочет расширить их строительный бизнес на Чернигов. Эх, застроят эти двое наш прекрасный город своими бетонными коробками, изуродуют (((((

Back to top button