Суспільство

«Вождівський вірус», злиденна ЦВК та майбутнє Кордівки: інформаційний дайджест Чернігівщини за 2 вересня

У міській раді ділять громадський бюджет Чернігова 2017. Цього року до міської ради подали майже 7 десятків проектів, які хочуть втілити в життя. Громадський бюджет дає можливість громадянам вирішити важливі проблеми свого двору, вулиці, мікрорайону чи навіть міста.

Переможець проміжних виборів по 206-му округу Чернігівщини Максим Микитась в ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу ЧЕline дав оцінку роботі наших журналістів.

Хоч як би парадоксально це звучало, але досі невідома дата виборів голів у Остерській (Козелецький район), Лосинівській (Ніжинський район) і Батуринській (Бахмацький район) громадах. Хоча відповідні документи до ЦВК Чернігівська ОДА все ж передала. З власних джерел ЧЕline стало відомо, що до Центрвиборчкому передали документи з помилками.

Щонайменше три непарламентські політичні сили наздоганяють депутатські партії і мають високі шанси зайняти місця тих, хто втратив довіру виборців. Серед політсил, які вже тривалий час «дихають у потилицю» депутатським партіям, шанси на проходження до парламенту зберігають орієнтована на націоналістичний електорат «Свобода» (5,9 %), «Громадянська позиція» (5,9 %) і партія «Наш Край» (3 %).

«Вождівський вірус»: букварі з чиновниками роздавали не тільки в Чернігові.

Кордівка може стати регіонально-ландшафтним парком. Задля вирішення подальшої долі цієї зони в обласній та міській радах створили робочі групи, які, за словами першого заступника голови облради Валентина Мельничука, мають спільний погляд на її майбутнє.

Ще статті по темі

Back to top button