Суспільство

VsePlus — найкращий друг ваших мобільників

VsePlus — найкращий друг ваших мобільників

У наш час дуже важко знайти людину, яка не користувалася б мобільним телефоном. Згідно зі статистикою, у нашій країні мобільників більше, ніж жителів. Це тому, що багато людей користуються одночасно двома чи навіть трьома апаратами. Переважна більшість городян та сільських жителів купують гаджети та аксесуари до них: навушники, блютуз-гарнітуру, колонки, зарядні пристрої тощо.

Кожен технічний пристрій з часом виходить із ладу. Стільникові телефони не виняток. Тому власнику цього девайса періодично доводиться шукати запасні частини для свого мініатюрного помічника. Надійні та якісні запчастини дозволять йому безперебійно працювати ще багато років і не завдавати неприємностей.

Сучасний активний темп життя, доступність мобільників та їх повсякденне використання призвели до того, що вони дуже часто піддаються випробуванням. Якщо ваш телефон знаходиться поруч із ключами, часто падає на підлогу або у воду, то періодичної заміни деталей просто не уникнути. Слід також пам’ятати про неминуче старіння деяких частин, які також потребують вчасної заміни.

Якщо ви піклуєтесь про свій мобільний, купуйте тільки якісні оригінальні комплектуючі. Знайти такі можна в інтернет-магазині запчастин для мобільних телефонів VsePlus. Його віртуальні полиці завжди наповнені необхідними деталями для мобільних пристроїв. Менеджери компанії допоможуть вам обрати надійні комплектуючі, що підійдуть саме під ваш телефон і значно подовжать строк його служби.

Багатий асортимент та якісний сервіс — все заради клієнтів

У каталозі, що на сайті магазина VsePlus, ви знайдете все для гаджетів, насамперед високоякісні запчастини для мобільних телефонів виробництва провідних компаній: Nokia, Apple, Samsung, Motorola, HTC та ін. В асортименті:

— корпуси;

— сенсори;

— дисплеї;

— шлейфи;

— клавіатури;

— акумулятори та безліч інших необхідних речей.

Зробити покупку дуже просто. Замовте необхідний товар онлайн або зателефонуйте за номерами, вказаними на сайті. Каталог містить вичерпну інформацію щодо кожної позиції. Якщо у вас виникли технічні запитання, консультант надасть відповідь та допоможе оформити замовлення.

Якщо ви здійснили одну чи декілька покупок на суму 2000 грн, ви отримуєте статус постійного покупця і можете користуватися системою знижок (у вигляді окремої категорії цін).

Куплений товар доставляється покупцеві у строк від 1 до 3 діб залежно від кур’єрської служби, послуги якої ви обрали.

Завдяки VsePlus з вашим телефоном завжди все буде гаразд, а гаманець не надто схудне.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button