Суспільство

Втрата знайшлась: чернігівці повернули телефон, загублений у таксі

12 січня чернігівка Анна Грищенко загубила дороговартісний мобільний у машині «Євротаксі». Похопилася майже одразу, почала телефонувати диспетчерам.

Утім, за словами водія таксі, телефон у машині він не знаходив. Дівчина заявила до поліції про втрату мобільного. Протягом майже двох тижнів ситуація не рушала з місця.

Та після виходу сюжету справи з пошуками телефону вже пішли веселіше. 1 лютого дівчині зателефонували з поліції та повідомили, що виявили телефон аж у Ніжині. Наступного дня вилучили вже в нових власників і передали законній хазяйці.

Правоохоронці розповіли Ані: телефон за цей час пройшов чимало рук. Утім, мобільний повернули цілісіньким і неушкодженим. Навіть більше: під час своїх мандрів телефон обзавівся новеньким склом і відремонтованою камерою.

Радісній події, поверненню важливої речі, Анна Грищенко завдячує не тільки поліції, а й ЧЕline. Дівчина вважає: саме оприлюднення ситуації у ЗМІ допомогло повернути важливу для неї річ.

«Впевнена, якби не відеосюжет, так оперативно не шукали б. Дякую вам величезне!» — Анна Грищенко.

Власні джерела нам повідомили, що до ситуації із втраченим та багаторазово перепроданим телефоном таки причетний водій таксі. Але в поліції винуватих і не шукали, адже справа проходила як втрата, а не крадіжка телефону.

Утім, доводити справу до суду Анна Грищенко не збирається. А просто радіє з того, що змогла отримати назад мобільний і відновити на ньому важливі контакти й фотографії з життя власної родини.

Ще статті по темі

Back to top button