Суспільство

Як пережити літо в офісі без кондиціонера

На жаль, не кожен офіс обладнаний сучасним кондиціонером — річчю, яка просто незамінна в задушливе і спекотне літо.

Якщо у вас саме так — не впадайте у відчай, а краще візьміть на озброєння кілька корисних порад, пише Хроніка.інфо.

  1. Не поспішайте радіти кондиціонеру в робочому офісі. Часто він стає причиною простудних захворювань працівників. Температура, яку нормально переносить організм – 20-22 градуси, за умови, що кондиціонер знаходиться не над вашим столом, а на протилежній стіні, в 2-3 метрах.
  2. Зволожити повітря в кабінеті ви можете, поставивши на свій стіл відкриту посудину з водою або періодично розбрискуючи воду пульверизатором.Щоб освіжити повітря в приміщенні, також можете поставити на підвіконня горщики з кімнатними квітами.
  3. Як тільки ви помітите, що недобре себе почуваєте, стаєте розсіяною, а ваша працездатність стрімко знижується, то прогуляйтеся по коридору або по офісу, заваріть собі чашку зеленого чаю. Всі важливі справи краще перенести на вечір або на наступний ранок, коли спека здасть позиції.
  4. Намагайтеся надягати на роботу більш вільні речі з нещільної тканини, які дозволяють тілу дихати – це значно полегшить ваші страждання від літньої спеки.
  5. Не надягайте джинси – вони практично не пропускають повітря. Вільні і елегантні штани з легких тканин виглядатимуть набагато привабливіше.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button