Суспільство

Який тип зашивки личить кованим воротам у Тернополі? Відповідає brama-market.lviv.ua

До чого призводить економія на матеріалах для кованих воріт?

Якщо ви вже обрали собі металеві брами з елементами художнього кування, то поважайте працю майстрів і свої власні кошти, які вкладено у цей виріб. Ковані ворота з профнастилом – це своєрідний моветон. Вони виглядають не тільки смішно, а ще й зіпсуються у найближчі п’ять років. Як обрати зашивку під стать кованим брамам або хвіртці, розповість «БРАМА МАРКЕТ». Ті, хто цікавиться ціною ковки в Україні,  може перейти за посиланням https://brama-market.lviv.ua/products/category/kovani-vorota

Секрети технології виробництва

Створення металевих воріт – кропітка та творча робота, до якої залучаються багато людей з багатьох цехів. Маючи власне виробництво у Києві, ми можемо докладно розповісти про кожен етап:

  • ссе починається з ескізу – він розроблюється з нуля або на основі базових елементів з каталогу. Все залежить від ціни, на яку розраховує покупець. До речі, тим, хто приносить власні ескізи, ми даруємо 15% знижки;
  • в залежності від типу, ковані ворота бувають суцільними або мереживними, тобто з якимось матеріалом всередині або без. Коли кількість необхідного матеріалу відома, інженер розраховує вагу і вихідну ціну;
  • далі креслення направляються до цеху по куванню. Там майстри вручну формують ковані елементи, розжарюючи метал у печах без використання роботів або штампів;
  • наприкінці елементи зварюються у суцільне полотно та йдуть до цеху піскоструминної зачистки. Зачищення окалини — необхідний етап, який захищає метал від іржі.
  • цех підготовки до фарбування – на цьому етапі поверхня шліфується та ґрунтується декілька разів.

ДІЛИМОСЯ СЕКРЕТОМ

Зі зворотного боку звареного полотна є невеликі пустоти, які треба заповнити спеціальним матеріалом. Замість звичайної будівельної шпаклівки ми використовуємо бельгійський герметик. Його перевага в еластичності, він повторює форму металу, коли той розширюється на сонці.

Після заповнення пустот виріб цинкується та вкривається трьома шарами металізованої фарби з частинками металу.

Обираємо матеріал для зашивки

Наповнення не обов’язково повинно бути дорогим. Ворота з елементами дерева гарно виглядають і слугуватимуть значно довше. Також підійдуть різновиди кольорових металів. Прикрасити кованим мереживом можна не лише вуличні ворота, а й гаражні.

Монтаж і дизайн

Так, ці два етапи пов’язані, тому що відбуваються одночасно. Готові брами доставляються на об’єкт і вже там художник наносить патину пензликом. Патинування – це різновид нанесення фарби, яка відтіняє вигини металу. Після нанесення патини ворота здаються вінтажними. Золото, срібло, мідь – найпопулярніші відтінки.

Обираємо автоматику для розпашних та відкатних воріт

Ціна і тип електропривода залежить від кінцевої ваги полотна. Моделі розпашних брам бувають лінійними і ричажними. Двигун для відсувної системи обирається згідно з максимальним зусиллям та інтенсивністю. Найкраще синхронізуються моделі Came, Faac, Comunello, Nice. Деякими з них можна керувати з мобільного додатку.

ПОРАДА

Для того, щоб полегшити вагу та навантаження на привод, метал комбінується з полікарбонатом.

Де замовити ковані ворота у Тернополі?

Купити вуличну систему можна на сайті brama-market.lviv.ua. З усіма запитаннями звертайтеся до менеджерів за телефонами: (067) 3488399, (050) 1604611. Прайс-листи і каталоги автоматики є на сайті . Відгуки з фото на об’єктах оновлюються на нашій сторінці в Instagram!

«Брама Маркет» Тернопіль: 50 % знижки на монтаж кованих воріт діє з 28 липня по 11 серпня 2017 року!

kovanI vorota TernopIl

2017-08-02_185827

kovanI vorota eskiz

2017-08-02_185918

vulichnI vorota aktsIya

2017-08-02_190004

Ще статті по темі

Back to top button