Суспільство

Якою була Красна площа в старому Чернігові: погляд у минуле (Фото)

У Чернігові на Красній площі планують замінити покриття. З приводу заміни клінкерної цегли містяни мають різні думки. Чернігівець Анатолій Ярошенко на своїй сторінці у Facebook опублікував фотографії старого Чернігова і текст, у якому пояснює, що клінкер на площі з’явився не так уже й давно.

«Цегла на Красній площі з’явилась за радянських часів, після війни площа була суттєво перебудована, ремонти відбувались неодноразово, а те, що ми спостерігаємо на Красній площі зараз, – вичерпало запас міцності і потребує заміни. Використання старих технологій не виправдало сподівань, і сучасні будівельні матеріали набагато краще можуть слугувати місту прикрасою, а не ганьбою.

Якщо на площі викладуть слово «Чернігів» і герб міста – це буде значно краще, ніж величезний плац, де не одне покоління мешканок міста залишило не одну сотню своїх каблуків», – зазначає Анатолій Ярошенко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Музыка ж народные ,а слова ,а слова ж тоже народные 🙂 , что слова одного человека по сравнению с чувствами автомобилистов которые каждый день проезжают по площади 🙂

Back to top button