Суспільство

Яма на дорозі: розкопки «Водоканалу» (Фото)

Величезна та глибока яма біля будинку 140 по вулиці Толстого. Тут працівники КП «Чернігівводоканал» проводять ремонт трубопроводу. До того ж виявили несправність випадково, коли приїхали на аварійний виклик до сусіднього 132-го будинку, мешканці якого повідомили про порив труби.

«У цьому будинку була аварія, – повідомляє спеціаліст інформаційної діяльності КП Ігор Грищенко. – Її усунули та побачили, що весь трубопровід дуже в поганому стані. Вирішили перевірити ще одне місце, біля будинку 140, і з’ясували, що там труба теж майже повністю іржава. Її замінили ще 11.07.2017 року. Тоді довелося воду в будинку перекрити. Та нині водопостачання відновлене і мешканці користуються водою».

Однак, він повідомив, що отак, як на фото, розрито буде щонайменше кілька днів. Будівельна група завершує роботи по вулиці Гагаріна. І вже 13 липня обіцяють засипати щебнем. Гори старого піску вивезуть геть. А оглядовий колодязь засиплють свіжим піском і поливатимуть водою для швидшої усадки піску.

Заасфальтують значно пізніше. Та й такому місцеві радіють. Адже розкопка просто на проїжджій частині прибудинкової території, а в цьому мікрорайоні дуже багато дітлахів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button