Суспільство

З рейлінгом від «ВіЯр» оптимізуйте пересування кухнею

Протягом дня господарці доводиться долати кілометри, рухаючись кухнею, щоб дістатися того чи іншого приладдя. Відкривати чисельні шафки та шухлядки або захаращувати інвентарем робочу поверхню столу не зручно і неестетично.
Щоб наблизити до робочої зони максимум необхідних речей можна скористатися рейлінговою системою. Це поліровані металеві штанги, які слугують для зберігання підвісних предметів у кухонному господарстві. Профільні трубки різної довжини та січення доєднуються до стіни за допомогою кріплень.
Цей зручний кухонний інвентар спочатку використовувався на підприємствах громадського харчування, а вже потім потрапив до нашого побуту. Сучасні ж рейлінги випускаються у широкій кольоровій гамі. Зазвичай їх виготовляють із кольорових металів та хромованої сталі. В залежності від дизайну кухні можна обрати колір, матеріал та розмір.
Важливо знати, що рейлінги для кухні суттєво розширюють функціонал помешкання, забезпечують максимальний комфорт під час готування. За зручністю вони випереджають традиційні корпусні шафи та полички. Догляд за рейлінговими системами обмежується періодичним протиранням вологою ганчіркою.
Кухонні рейлінги закріплюються за допомогою кронштейнів, пластикових втулок та куточків. Це приладдя зручно розташовувати над стільницею або між кухонними модулями. Таке розміщення дозволяє задіяти стіну кухні і забезпечити швидкий доступ до спецій, побутової хімії, дрібної побутової техніки та інших аксесуарів.
У кухні з островом добре виглядатиме рейлінг, що монтується до стелі. Тоді необхідне «начиння» буде як раз над робочим майданчиком.
Окрім горизонтальних систем існують і вертикальні. На них встановлюють різноманітні підставки, де зручно тримати посуд, кошики з фруктами та солодощами.
Такий корисний і красивий аксесуар можна придбати в інтернет-магазині для виробників меблів «ВіЯр» (ось тут: https://viyar.ua/catalog/relingi_i_krepezhi/#рейлінги). В каталозі на сайті компанії ви знайдете:
• рейлінги;
• полиці;
• кріпильну фурнітуру (кріплення, заглушки, гачки, кутки).
В залежності від палітри вашої кухні можна обрати обладнання різних кольорів:
• алюміній;
• латунь;
• золото;
• хром;
• матовій нікель;
• чорний нікель;
• прозоре скло.

ph52906[2]

Секрети кріплення та експлуатації

Розташовуйте конструкцію саме у тому місці, де ви проводите найбільше часу. Можна приладнати кілька трубок: біля мийки, пічки, робочого столу. Оптимальна відстань рейлінга від робочих шафок — 8–10 см.
Для власної безпеки і збереження посуду перевірте надійність кріплення підвісних конструкцій. Гачки на трубку вішайте до її закріплення на стіні.
Слідкуйте за чистотою кухонних приладів, які розміщуються на рейлінгу, тоді ваші стіни завжди будуть чистими і кухня виглядатиме охайно. На зручно обладнаній кухні повсякденна рутина перетвориться на справжнє задоволення.

 

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button