Суспільство

«Засекречений» пансіонат, свавілля вугільної мафії та відбудова святині: основні новини Чернігова і області за 18 серпня

Цікаву схему провертають водії автобусів, що курсують за маршрутом «Чернігів – Бурівка» (Городнянський район). За словами одного з пасажирів, водії незаконно беруть гроші з людей, які везуть сумки.

Деякі чернігівці обирають кримське узбережжя для відпочинку. Чи варто та головне – чи безпечно – наразі українцям відпочивати в Криму, ЧЕline поцікавився в екс-міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександра Лієва.

Журналісти ЧЕline шукали правди у Козелецькому геріатричному пансіонаті. Хочеться вірити, що українські пансіонати колись доростуть до рівня американських, а чиновники все ж схаменуться, перестануть прокручувати темні схеми та набивати власні кишені державними грішми, прикриваючись знедоленими людьми.

В Ічнянському районі розпочинають знімати драматичну комедію «Припутні» режисера Аркадія Непиталюка за вісім із половиною мільйонів.

Робота кипить у селі Івангород. Тут відбудовують місцеву святиню – Свято-Духівську церкву, якій близько 200 років.

Українець Юрій Чебан створив справжню сенсацію на Іграх у Ріо. Наш спортсмен виграв золоту нагороду у веслуванні в каное-одиночці на дистанції 200 метрів.

У Чернігові дітей бійців АТО звільнять від плати за навчання у школах естетичного виховання.

З 1 вересня в Україні знову зростуть тарифи на електроенергію. Українцям доведеться платити в середньому на 20 % більше.

Чернігівець вирішив здійснити велотур Львів – Чернігів, проїхавши 1 500 кілометрів, щоб привітати українців з 25-річчям Незалежності України.

Через корупцію вугільна мафія постачає сміття замість вугілля школам. У Талалаївціпровели тендер на купівлю 270 тонн на 645 тисяч гривень. Найвигідніша пропозиція надійшла від сумнозвісного товариства з обмеженою відповідальністю «Сіверпромбуд», проти якого вже відкрито кілька кримінальних проваджень.

Ще статті по темі

Back to top button