Суспільство

Заступника губернатора Чернігівщини порівняли з Уляною Супрун

«Вічний в.о.», – так скоро вже можна буде охрестити заступницю голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча Юлію Свириденко.

Рік у цьому статусі змусив нас поцікавитись у начальника управління роботи з персоналом Чернігівської ОДА Олексія Хоменка – чому так? Коли статус «виконувач обов’язків» зміниться?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів відвідав заступник міністра освіти і науки

  • Процедура чітка. Вона проходила конкурс, хоча на сьогодні її посада політична. Сьогодні ми все робимо правильно, згідно з процедурою. Зараз ми на етапі, коли її кандидатура розглядається в Кабінеті Міністрів України. Тому всі питання до них. Це такий же етап, як я порівнюю з Уляною Супрун, міністром охорони здоров’я. Вона більше року в статусі в.о. міністра, оце щось подібне, мабуть, і тут. Є й решта причин, але що стосується обласної адміністрації, то всі формальності тут виконані.
  • А яка решта причин?
  • Решта причин … Не зовсім я можу їх озвучувати. Не вповноважений. Можливо, вищі керівники можуть прокоментувати.

Вищий керівник Валерій Куліч перебуває у відпустці. Директор департаменту інформаційної діяльності ОДА Андрій Подорван сказав, що цю ситуацію може коментувати може тільки губернатор Чернігівщини, що він і зробив на останній прес-конференції, де відповідав на це запитання. Суть його відповіді: «Такі рішення потребують часу та узгодження».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник Куліча у відпустці навчає «тубільців» українських гасел

Мобільність і оперативність роботи нашої влади підпадає під сумнів, якщо для узгодження кандидатур на керівні посади потрібні роки.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В Україні немає губерній, тому і посади губернатора немає!!! Треба давати точну інформацію та не допустити гібридну складову нападницької кримінальної війни проти України у ЗМІ.

Back to top button