Суспільство

П’ятниця 13-го: виходити з дому чи ні?

У п’ятницю 13-го багато забобонних осіб волітимуть просидіти цілий день удома, не зустрічаюсь із друзями, не відвідуючи лікарів, не сідаючи за кермо, тощо. Але є й ті, хто не страждає на параскавідекатріафобію (страх п’ятниці 13-го), і живе як живе, покладаючись на власне везіння.

ЧELine рекомендує всім читачам подолати страх і забобони та на повну прожити цей день.

Ось наші ТОП-5 порад для щасливої п’ятниці 13-го

  1. Не налаштовуйте себе завчасно, здригаючись при погляді на календар. Бо чого боїшся – те й відбувається. Краще купіть лотерейний білет і бійтеся виграшу в лотерею!
  2. Зранку одягніть улюблений «щасливий» одяг,поснідайте улюбленими стравами. І в жодному разі не кваптеся, бо поспіх шкодить у будь-який день, не тільки в Чорну П’ятницю.
  3. Займайтеся весь день тільки приємними справами, які стовідсотково вам вдаються, зустрічайтеся лише з тими людьми, які вам приємні та любі. Уникайте обговорення неприємних питань та прийняття ризикованих рішень, щоб потім не спихати все на погану дату, а не на власну неуважність.
  4. Не обговорюйте зі знайомими і незнайомими жахів цього дня, переймаючись непотрібними емоціями страху. Читайте анекдоти, а не стрічки новин.
  5. Розпочніть із друзями традицію. Кожної п’ятниці 13-го збиратися разом ввечері, влаштовувати перегляд фільму жахів чи гру-розіграш із смішними завданнями. А дівчата і поготів можуть влаштувати вечір несерйозних ворожінь.

Якщо наші поради здаються вам несерйозними, а страх перед п’ятницею 13-го не минає, підіть зранку до церкви. Священнослужителі запевняють, що вранішня служба допоможе захиститися від темних сил і додасть впевненості в собі.

Ще статті по темі

Back to top button