Суспільство

Заява фракції «Наш край» щодо спроби зняття секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова

*Актуально

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді розцінює спробу зняття секретаря міської ради Віктора Бистрова, як політичний тиск і розправу за принципову позицію депутатів.

25 травня під час чергової сесії міської ради фракція не підтримала питання, що мають сумнівне значення для міста, зокрема, будівництва кілометрової дороги до міського пляжу за майже 17 млн гривень. Фракція «Наш край», виступаючи за конструктивні зміни у місті, запропонувала провести капітальний ремонт існуючої дороги, а не споруджувати нову у зоні лісопарку Кордівка.

Віктор Бистров підкреслив, що згідно із запропонованим рішенням, 1 метр цієї дороги коштуватиме для бюджету майже 17 тис. гривень, що занадто дороговартісно, оскільки дорога активно використовуватиметься здебільшого у весняно-літній період. Депутати фракції утримались від головування з цього питання.

Так само фракція не підтримала питання змін до бюджету, оскільки у багатьох питаннях виділення коштів міського бюджету відсутні проекти виконання майбутніх робіт.

Внесення питання про зняття секретаря міської ради наприкінці засідання сесії виглядає, як реагування на позицію депутатів, що виявилися незгодними з міським головою. Про політичну розправу над опонентами зазначили під час виступів і депутати з інших фракцій Чернігівської міської ради.

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді заявляє про позбавлення права депутатів на свою позицію, що не співпадає з позицією міського голови та спробою узурпації влади у міській раді.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А причому політика до будівництва доріг? То, може, попередник нинішнього мера, який нині очолює фракцію «Нашого краю», заздрить широті розмаху ремонтних робіт, що проводяться в обласному центрі? Як би там не було, інтереси громади мають бути вищими за особисті амбіції, чиї б вони не були: чинного нардепа, колишньго міського голови чи діючого мера.

Back to top button