Суспільство

Згорів незамінний працівник драмтеатру

Вчора, 23 лютого, в останню дорогу провели незамінного працівника драмтеатру 61-річного Олександра Єрмакова, який пропрацював 40 років начальником відділу матеріально-технічного забезпечення.

Трагічна безглуздість трапилася в ніч із 20 на 21 лютого з Олександром Юрійовичем. Чоловік згорів у своїй квартирі через непогашену цигарку.

На похоронах труну не відкривали, оскільки тіло чоловіка повністю обгоріло. Усі ритуальні послуги драмтеатр взяв на себе, поховали Олександра Юрійовича достойно на кладовищі «Яцево».

«Він дуже багато курив, тому міг собі дозволити курити просто в квартирі, був розлучений, є дві дорослі доньки. Дуже спокійна, чуйна людина. Працював на театр, на колектив, любив свою роботу. Це дуже велика втрата для нас», — розповідає генеральний директор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка Сергій Моїсеєнко.

Смерть Олександра Єрмакова – це несподівана втрата для працівників театру, він був незамінним постачальником, робив усе на благо театру, був чесною та хорошою людиною.

Ще статті по темі

Back to top button