Суспільство

Журналісти ЧЕline просять Атрошенка розібратися з «інформаційним геноцидом»

Дуже часто журналістам порталу ЧЕline для якісного, швидкого, об’єктивного інформування жителів Чернігова та області про цікаві, резонансні чи суспільно-важливі події потрібні коментарі представників різних служб і відділів Чернігівської міської ради.

Та, хоч як це прикро, у спілкуванні журналістів із працівниками Чернігівської міської ради часто трапляються непорозуміння.

Зазвичай по коментар журналісти звертаються до прес-служби міськради. Але іноді прес-секретар не може надати відповіді на запитання та переадресовує журналістів на профільний відділ чи управління.

Нерідко журналісти намагаються взяти коментар у працівників профільних служб телефоном, адже відеосюжети чи тексові матеріали готуються оперативно, допоки вони не втратили гостроти чи важливості. І дуже часто (особливо від управління житлово-комунального господарства міськради) замість інформації отримуємо «бюрократичний пшик».

Причини там називають різні, але найчастіше – мовляв, без дозволу начальника не можуть нічого розповідати. А видзвонити «комунального шефа» Ярослава Куца завдання не для простих смертних – він банально не бере слухавки. А коли все ж таки вдається додзвонитися начальнику управління ЖКГ, то він пояснює, що саме зараз дуже сильно зайнятий – то на нараді, то дороги інспектує, то ще щось. Нема питань – нехай працює, але чому в його управлінні інформаційний зашморг?

Зважаючи на вищенаведені бюрократичні витівки та «муніципальний інформаційний геноцид», ми вирішили направити на ім’я Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка звернення з проханням роз’яснити нам оцю казуїстику.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

17141257_1849756695312221_276695367_n

17160272_1849756691978888_465267318_n

Ще статті по темі

Back to top button