Суспільство

Зупинку в Олександрівці відновили

Не минуло й півроку: жителі мікрорайону Олександрівка нарешті дочекалися відновлення зупинки громадського транспорту з однойменною назвою.

Як повідомлялося раніше, ще на початку літа, а саме 22 червня, в Чернігові на вул. 1 Травня сталася нічна дорожньо-транспортна пригода, в якій водій іномарки не впорався з керуванням і в’їхав у зупинку громадського транспорту. Тоді на нього склали протокол за скоєння ДТП, а зруйновану конструкцію прибрали, залишився лише торговий кіоск. Місяці минали, а повертати зупинку ніхто не квапився.

Для роз’яснення, хто відповідає за цей МАФ, ми звернулися до Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради і отримали переадресацію на земельне управління, мовляв, договір оренди землі під зупинковий комплекс укладався саме між власником МАФу і земельним управлінням. Там у відповіді на інформаційний запит — на яких же умовах укладався договір і хто повинен відновити зупинку — нам повідомили наступне:

«Між управлінням земельних ресурсів Чернігівської міської ради та суб’єктом господарювання договір оренди земельної ділянки по вул. 1-го Травня (зупинка громадського транспорту «Олександрівка») не укладався. За зазначеною адресою укладений договір оренди землі, однією із сторін якого є Чернігівська міська рада. Враховуючи зазначене вище, пропонуємо звернутись з відповідним запитом до Чернігівської міської ради».

А тим часом жителі мікрорайону повідомили нам, що зупинку таки відновили – вже через тиждень після публікації нашого попереднього матеріалу. Ми ж і досі чекаємо відповіді від ЧМР, до речі, відзначену як «Раду, дружню до медіа».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button