Спорт

АТОвці та військові стали на лижі (Фото)

Лижні змагання за участю команд від військових частин Чернігівського гарнізону та учасників АТО пройшли днями в Чернігові.

Про це ЧЕline повідомив Віталій Кирилов, представник прес-служби ОК «Північ«.

Усього в заході взяли участь 8 команд, до складу яких було включено й жінок. За умовами змагання учасники долали лижну трасу завдовжки 2 400 м для чоловіків і 1 200 м – для жінок. Боротьба тривала як за командну, так і за особисту першість.

За результатами змагань 1 місце зайняла команда від управління оперативного командування «Північ», 2 місце – команда від дослідницького науково-винахідницького центру, 3 місце – команда від 5-го полку зв’язку.

Під час нагородження переможців змагань заступник командувача військ оперативного командування «Північ» по роботі з особовим складом полковник Віталій Покотило подякував усім учасникам за активну життєву позицію та підтримку фізичної форми і здорового способу життя.

Також він зазначив, що спортивні заходи між військовими частинами в оперативному командуванні триватимуть і надалі та проходитимуть із залученням сімей військовослужбовців.

Варто зазначити що напередодні Нового року в оперативному командуванні «Північ» уже відбувались родинні змагання між сім’ями військовослужбовців та учасників АТО.

Ще статті по темі

Back to top button