Спорт

Баскетбол повертається до Чернігова (Фоторепортаж)

Колись в чернігівському спорті працював старшим тренером Євгеній Синельников і команда баскетболістів гриміла на всю Україну. Пройшов час, але його справа і до цього часу жива. Ось і зараз команда баскетболістів Чернігова бере участь у 17 Чемпіонаті України серед команд майстрів першої ліги.

Два дні на майданчику спортивної школи точилася гостра боротьба між командами БК «Чернігів» та БК «Маяк» з міста Сарни Волинської області. Із семи підгруп команда Чернігова займає передостаннє місце.

Всього у турнірі беруть участь 24 команди.

Слід відмітити, що у суботу гра була настільки напружена, що суддівській команді прийшлося додавати додатковий час при рахунку 90:90. І ось за лічені хвилини буквально на останніх хвилинах зустрічі результативний кидок чернігівців виводить їх уперед.

Надодачу ще помилка гравця супротивника та вдалий штрафний кидок вивів нашу команду з рахунком 94:90 у переможці. Наступна гра, яка відбулася у неділю, теж принесла нашій команді перемогу з рахунком 73:65. Наступну гру 23-24 грудня команда проведе на виїзді у Вінниці, де зустрінеться з місцевою командою БК «Вінницькі Зубри». Тож побажаємо нашим хлопцям і надалі перемагати своїх суперників.

Текст та фото Віктора Кошмала.

Ще статті по темі

Back to top button