Спорт

Бенефіс сіверянина: Ярмоленко забив у грі з Туреччиною

Збірна України завдяки дублю у виконанні Андрія Ярмоленка здолала вдома збірну Туреччини із рахунком 2:0.

«Синьо-жовті» відкрили рахунок на 19-й хвилині зустрічі — Ярмоленко вдало розпорядився м’ячем, поклавши його точно в кут після незграбного удару у виконанні Коваленка. Слід зазначити, що цей гол був забитий з положення поза грою.

Подвоїла власний рахунок у зустрічі команда Андрія Шевченка за три хвилини до кінця першого тайму — Ярмоленко зробив дубль після пасу від лицьової у виконанні Коноплянки. Цікавий і той факт, що другий гол був зарахований не зовсім чесно — Коноплянка, під час передачі, випустив м’яч за межі поля.

Тим не менш, Україна все ж перемогла збірну Туреччини із рахунком 2:0 та на деякий час навіть очолила групу, так як Водне поло. Матч Хорватія – Косово перенесли через погоду зустріч Хорватії з Косово перенесли через погодні умови.

Таким чином, після 7 проведених матчів в активі української команди 14 набраних балів та перша позиція. Хорватія, яка має гру в запасі, задовольняється 13 пунктами. Туреччина, у свою чергу, так і залишилася з 11 очками, посідаючи при цьому 4 місце.

Ще статті по темі

Back to top button