Спорт

«Буревісник» набирає перші очки в Суперлізі (Фоторепортаж)

У п’ятому турі національної волейбольної Суперліги в очному протистоянні в Чернігові зійшлися аутсайдери цьогорічних змагань – чернігівська студентська команда «Буревісник – ШВСМ» та дніпровський «Дніпро».

Обидві команди до цього моменту ще не пізнали радості перемог у матчах попередніх чотирьох турів, а тому клуби мали нагоду покращити свої здобутки у графі набраних залікових балів.

Перший матч продемонстрував, що на паркеті зійшлися наразі рівні за силою команди, а тому в кожному сеті явної переваги не мала жодна з команд.

У першому сеті гості спритніше долучилися до боротьби, тож цей відрізок гри саме «дніпрянці» занесли до свого активу, перемігши 25:21. У другому сеті лише на тай-брейку чернігівці змогли відновити рівновагу на табло.

Своєрідні «гойдалки» продовжилися і в наступних двох сетах, у яких по разу перемогла кожна з команд. Переможця в матчі команди визначали вже в додатковій короткій партії, сил на яку більше залишилося в команди з Дніпра.

Другий матч у Чернігові за розжаренням пристрастей на майданчику вийшов майже тотожним із матчем за день до того. У перших двох партіях волейболісти з берегів Дніпра домагалися свого, перемігши чернігівців 25:19 та 25:22, відповідно.

Проте чернігівські волейболісти вчасно схаменулися, що відступати далі вже нікуди, і вже в третій партії, знову ж таки на тай-брейку, зуміли переломити хід гри, вигравши 26:24. У четвертому сеті «сіверяни» зрівняли рахунок у партіях, відігравши більш якісно за своїх суперників у кінцівці ігрового відрізка, і, як наслідок, 25:23 на користь саме наших студентів.

І знову доля двох залікових балів визначалася в додатковій партії. Майже «через не можу» волейболісти чернігівського «Буревісника» зуміли вирвати перемогу у своїх суперників, перемігши 15:13.

«Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – «Дніпро» (Дніпро) – 2:3 ( 21:25, 29:27, 23:25, 25:21, 10:15 )

«Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – «Дніпро» (Дніпро) – 3:2 ( 19:25, 22:25, 26:24, 25:23, 15:13 )

Таким чином після двох ігор п’ятого туру команди порівну поділили між собою залікові бали, які розігрувалися в цьому протистоянні. Слід зазначити, що для волейболістів чернігівського «Буревісника – ШВСМ» ці очки стали першими в цьогорічному розіграші національної Суперліги.

Проте саме чернігівці наразі посідають останню сходинку в турнірній таблиці. Спробувати покращити своє турнірне становище наша команда зможе вже в наступних поєдинках, які відбудуться 14 і 15 грудня. Чернігівських студентів чекає нелегкий виїзд до Харкова, де на них очікує багаторазовий чемпіон України – харківський «Локомотив».

24650923_878434085662793_172127969_o

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button