Спорт

«Буревісник» розділив очки з «Юракадемією»

Після невеличкої перерви, спричиненої перенесенням ігор 7-го туру, волейбольний клуб «Буревісник – ШВСМ» на своєму майданчику приймав студентську команду «Юракадемія» із Харкова.

Обидві команди наразі є сусідами по турнірній таблиці, хоча чернігівські волейболісти перебувають на одну сходинку вище. А в разі двох перемог саме «Буревісник» міг піднятися і на п’яте місце.

Перший матч команди розпочали доволі жваво, на майданчику тривала безкомпромісна боротьба, і, як результат, перший сет закінчився з рахунком 25:23 на користь гостей. Втрачати очки в цьому матчі аж ніяк не входило до планів чернігівців.

Саме тому вже у другій партії «Буревісник» заграв більш агресивно і зумів зрівняти рахунок – 25:15. Цей сет став переломним у матчі, адже знайти контраргументи в наступних партіях харківським «юристам» так і не вдалося. Перемогу з досить вагомою перевагою з однаковим рахунком святкували чернігівські волейболісти і в заключних партіях – 25:16.

Початок другого ігрового дня також додавав оптимізму чернігівським вболівальникам, адже після першої партії на табло був зафіксований рахунок 25:15 на користь саме «Буревісника». Однак надалі весь матч став абсолютним відзеркаленням матчу попереднього, оскільки вже харківчани зуміли скористатися недооцінкою суперника чернігівськими волейболістами.

У другій партії «Юракадемія» зуміла наздогнати «Буревісник», перемігши 25:22, а потім довести свою перевагу і в наступних двох – 25:20 та 25:17.

«Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – «Юракадемія» (Харків) – 3:1 (23:25, 25:15, 25:16, 25:16)

«Буревісник – ШВСМ» (Чернігів) – «Юракадемія» (Харків) – 1:3 (25:15, 22:25, 20:25, 17:25)

Поділивши очки в цьому турі, чернігівський «Буревісник –ШВСМ» набирає 16 залікових балів і наразі залишається на шостій сходинці в турнірній таблиці, маючи дві гри в запасі.

Саме перенесені матчі сьомого туру проти дніпровського «Дніпра» чернігівські волейболісти і проведуть на власному майданчику 13 та 14 січня.

image001

Ще статті по темі

Back to top button