Спорт

Чемпіонами не народжуються – чемпіонами стають (Фоторепортаж)

У Чернігові завершився престижний Відкритий чемпіонат України серед школярів за програмою КМС та 1-го дорослого розряду з художньої гімнастики.

Змагання такого рангу Чернігів приймає вже третій раз. Цього разу до Чернігова приїхали 150 юних гімнасток, а це 21 команда. Чернігів на змагання представив дві команди, з Києва приїхали позмагатися аж чотири команди. На змагання навіть завітали юні гімнастки з Маріуполя.

Чернігівські гімнастки доклали максимум зусиль у боротьбі за призові місця. Любас Аріна з Чернігова, 2004 року народження, змагалася за програмою КМС і стала золотим призером чемпіонату. Срібним призером чемпіонату, виступаючи теж за програмою КМС 2002 року народження, стала Донець Олександра. Високі результати показали юні гімнастки зі спортивного інтернату Білої Церкви, команда з Кривого Рогу ДСШ № 10, всі київські команди, спортсмени Харкова та Львова.

Закінчився чемпіонат, отримано нагороди, а головне – всі учасниці отримали чергове спортивне загартування і досвід, який такий необхідний для майбутніх змагань.

Текст і фото Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button