Ріо - 2016Спорт

Чернігівка Костевич сьогодні побореться за олімпійську медаль

На Олімпіаді 2016 у Ріо-де-Жанейро сьогодні, 9 серпня, відбудуться фінали у стрільбі, фехтуванні, кінному спорті, гребному слаломі, важкій атлетиці, дзюдо, спортивній гімнастиці, стрибках у воду і плаванні.

Українські спортсмени під час четвертого дня Олімпійських ігор претендуватимуть на медалі у двох видах спорту – кульовій стрільбі і фехтуванні.

Причому за медаль у стрільбі з пістолета з 25 метрів боротиметься чернігівка Олена Костевич, а Дмитро Карюченко, Богдан Нікішин та Анатолій Герей – у фехтуванні на шпагах.

Кваліфікація у стрільбі з пістолета з 25 метрів розпочнеться о 15.00. Фінал змагань – о 21.30.

Чоловічі змагання із фехтування на шпагах стартують о 15.00. В 1/32 фіналу Дмитро Карюченко зустрінеться з Едісоном Джоном Родрігесом (Колумбія), в 1/16 фіналу Богдан Нікішин зійдеться з суперником з 1/32 фіналу, а також у 1/16 фіналу Анатолій Герей змагатиметься із Фабіаном Каутером (Швейцарія). Фінал змагань стартує о 23:45.

Нагадаємо, зараз в активі збірної України під час Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро дві нагороди. Під час третього дня Олімпіади-2016 срібну нагороду завоював Сергій Куліш у стрільбі з пневматичної гвинтівки (10 м), а шаблістка Ольга Харлан здобула бронзу.

Ще статті по темі

Back to top button