Спорт

«Чернігівські тигри» показали своє «лігво» (Відео)

Футбольний клуб «Чернігів», що трансформувався з команди ЮСБ, представив нову емблему та форму, в якій гратиме в аматорському чемпіонаті України. На чорно-жовтих футболках відтепер красуватиметься тигр – як символ сили, спритності та переможного духу. Цю тварину обрали з-поміж десятка інших.

«Кольори форми залишились незмінними. Як і 14 років тому, ми вперше вийшли в жовто-чорній формі і не зраджуємо традицій», — розповідає віце-президент ФК «Чернігів» Микола Синиця.

Напередодні «містяни» стали чемпіонами Чернігова з футболу, тож отримали від міської федерації заслужені трофеї. Команда виграла в усіх матчах першості.

В аматорському чемпіонаті України ФК «Чернігів» не ставить конкретних завдань. Колектив награватиме перспективну молодь на майбутнє. Адже серед планів керівництва – вийти на професійний рівень. Саме для цього й будували спортивний комплекс.

«Я як тренер розраховую, щоб хлопці набралися досвіду. У нас 5-6 хлопців мають досвід, решта не грали на такому рівні. Я готовий до будь-якого результату», — зауважує головний тренер ФК «Чернігів» Вадим Постовий.

Команда робить ставку на місцевих вихованців, тому створила свою дитячо-юнацьку спортивну школу і виховуватиме власні таланти. Обіцяє створити всі умови, аби молодь залишалася в Чернігові.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button