Спорт

Чернігівський футболіст відзначився в Іспанії

Півзахисник «Динамо» та національної збірної України Андрій Ярмоленко провів дуже насичений тиждень. У п’ятницю в чемпіонаті України під час гри проти «Шахтаря» він відзначився двома забити голами, а вже вчора Ярмоленко грав в Іспанії.

Андрія запросили до складу збірної зірок світового футболу для участі в товариському матчі проти «Атлетіко». Гра була присвячена прощанню «Атлетіко» з легендарним стадіоном «Вінсенте Кальдерон». Ця арена була збудована клубом «Атлетіко» у 60-ті роки минулого століття. Цікаво, що гроші на будівництво арени збирали не лише власники клубу, але й прості фанати команди. Тепер легендарний стадіон у самому центрі Мадрида буде місцем проведення музичних концертів і фестивалів.

«Атлетіко» влаштував велике свято прощання зі стадіоном. До Мадрида запросили зірок сучасного футболу та зірок минулих років. Разом із нашим Андрієм Ярмоленком за «збірну світу» вчора грали Рене Ігіта, Кларенс Зеєдорф, Рональдіньо, Ноліто, Звонімір Бобан, Густаво Лопес, Мартін Демічеліс та інші.

І хоча результат гри в таких виставкових матчах не такий важливий, зазначимо – збірна світу перемогла зірок «Атлетіко» з рахунком 5:4, а наш Андрій Ярмоленко відзначився голом. На 56-й хвилині після удару Андрія рахунок в матчі став 4:1 на користь зірок світового футболу.

Тепер Андрій повернувся до України та готується до заключного туру чемпіонату, а потім вирушає на збір національної команди.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button