Спорт

Для Ігр Нескорених 2018 шукають бійців

В Україні триває збір анкет на участь в Іграх Нескорених 2018. Цього року п’ятнадцять учасників української збірної вдруге візьмуть участь у міжнародних змаганнях у Сіднеї (Австралія).

Збірна України вперше дебютувала в міжнародних змаганнях Invictus Games у 2017 році в Торонто з вражаючими результатами — 14 медалей (8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових) у шести напрямках спорту: пауерліфтинг, плавання, легка атлетика, веслування на тренажері, стрільба з лука та велоспорт на шосе.

Міжнародні змагання у Сіднеї відбудуться з 20 по 27 жовтня 2018 року. Запланована участь команд з 18 країн світу.

Зареєструватися на відкриті спортивні тестування можуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в АТО або в ході миротворчих операцій за участю України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козацькому роду нема переводу: чернігівська громада провела призовників до армії

Збір заявок на відкриті спортивні тестування — до 25 лютого 2018 року.

Реєстрація заявки (за посиланням https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman) обов’язкова для всіх бажаючих стати членом національної збірної в Іграх Нескорених.

Графік відбору до національної збірної Ігор Нескорених 2018:

10 березня — спортивні тестування у Львові

17 березня — спортивні тестування в Одесі

24 березня — спортивні тестування в Києві

12-13 травня — Національні Ігри Нескорених у Києві

14-31 травня — pасідання Комісії по відбору атлетів до національної збірної Ігор Нескорених 2018

1 червня — офіційне оголошення складу національної збірної Ігор Нескорених

Контактна особа: Оксана Пашкевич, (063) 8881141, [email protected]

Офіційна сторінка Ігор Нескорених за посиланням https://invictusgames.in.ua/, а також у соціальних мережах: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube.

Довідка. Ігри Нескорених (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку. Перші Ігри відбулися у 2014 році в Лондоні.

Нагадаємо, 29-річний Олександр Ткаченко з Чернігова здобув «срібло» на дистанції 400 метрів на «Іграх нескорених».

Ще статті по темі

Back to top button