СпортФК "Десна"

ФК «Десна» отримав нагороду «Прогрес року»

У Будинку футболу України відбулося засідання Ради ліг ПФЛ, на якому підбили проміжні підсумки першої частини сезону 2016/2017.

Розпочалася зустріч із приємних моментів. Аналітики ПФЛ представили підсумки сезону у відео- та фотоформаті, проаналізувавши зростання інтересу до матчів першої та другої ліги. На відміну від Прем’єр-ліги, в Першій та Другій лізі спостерігається тенденція до підвищення глядацької аудиторії на матчах.

Крім того, представники ПФЛ анонсували запуск нового сучасного сайту, що матиме вдосконалений дизайн і повноцінний статистичний розділ. Після цього експерти професійної футбольної ліги визначили кращі прес-служби за підсумками літньо-осінньої частини сезону.

Приємно відзначити, що нагороду отримала чернігівська «Десна». В ПФЛ відзначили позитивні зміни клубу – ФК «Десна» отримав нагороду «Прогрес року».

Керівник прес-служби ПФЛ Анатолій Янголь розповів, чому саме «Десну» відзначили фахівці: «Ще не так давно чернігівський клуб пас задніх у плані інформування – у нього не було власного сайту, трансляцій, відеоконтенту, змінювалися гравці, форми й сезони, але це не відображалося в літописі клубу, тому що не було відповідних майданчиків для розвитку.

Нині «Десна» досягла небувалого прогресу в роботі прес-служби: клуб розвиває свої акаунти в соцмережах, проводить прямі трансляції матчу з авторитетними коментаторами, а також створив новий власний веб-сайт, який за наповненням і функціоналом відповідає вимогам часу.

Величезний інтерес у Першої ліги викликав і ребрендинг клубу, який вдалося провести, врахувавши думки вболівальників і не опустивши планки сучасного й стильного дизайну.

Нове обличчя «Десни» готує чудове підґрунтя для скорого повернення команди в рідне місто. Є сподівання, що Чернігів сприйме всі оновлення й нововведення в улюбленому клубі й відповість тим глядацьким ажіотажем, який спостерігався у місті в часи 5-10-тисячної відвідуваності».

Радник віце-президента ФК «Десна» Андрій Прокопенко зазначив: «Нагорода «Прогрес року» – це визнання роботи не лише прес-служби, це оцінка масштабних змін, що відбуваються в клубі. Цього року зроблено немало – розпочаті прямі телетрансляції матчів «Десни» на телеканалі «Дитинець», відроджена практика зустрічей вболівальників із командою, заснована Наглядова рада клубу, до якої увійшли авторитетні люди області, зацікавлені в розвитку футболу.

І, безумовно, найсерйозніше – це реконструкція стадіону, що дасть змогу наступного року перенести тренувальний процес команди до рідного міста».

Крім Десни, нагороди отримали ще 5 клубів ПФЛ, зокрема: «Кращий відеоконтент» – «Оболонь-Бровар», «Краща соціальна активність» – «Черкаський Дніпро», «Краще і всебічне представлення команди» – «Колос», «Найкраща нова прес-служба» – «Жемчужина» та «Краща подача історії клубу» – «Нафтовик-Укрнафта».

За інформацією прес-служби ФК «Десна» 

Ще статті по темі

Back to top button