СпортФК "Десна"

Футбольний вікенд: українські лідери осічок не дають

Цими вихідними були зіграні чергові тури в Українській Прем`єр-лізі та Першій лізі.

ЧЕline відстежував всі перипетії футбольного життя й охоче ділиться з вами враженнями від насиченого вікенду.

Прем`єр-ліга

Динамо – Волинь  2:1

Чемпіони країни знову здобули вольову перемогу. Динамівці першими пропустили від «Волині». На перерву переможцями пішли гості, однак у другому таймі кияни поставили все на свої місця. Морозюк і Гармаш уже на початку другого тайму змінили цифри на табло 2:1.

Дуже хотів забити за киян наш земляк Андрій Ярмоленко, та цього вечора відзначитись йому не судилося. Як підсумок – непроста, проте очікувана перемога «Динамо».

Шахтар – Дніпро 4:0

Донецька команда познущалася над знекровленим «Дніпром». Підопічні Фонсеки повністю переграли молодих дніпрян.

Зоря – Карпати 2:1

Луганська команда провела хорошу першу половину зустрічі. Повели в рахунку вони на 20-й хвилині. Гра проходила за сценарієм наставника «Зорі» Вернидуба. В другому таймі боротьби було більше. Карпати забили на 89-й хвилині, проте за дві хвилини до цього пропустили другий гол, чим практично поховали інтригу в матчі.

Перша ліга

Буковина – Десна 0:1

Амбітна чернігівська команда, попри «виїзний» старт чемпіонату (Десна не грає в Чернігові через ремонт газону. – Авт.) тримається в групі лідерів. У Чернівцях була обіграна місцева «Буковина». Господарі втратили свій шанс повести в рахунку на 12-й хвилині, не реалізувавши пенальті. Натомість чернігівці витиснули максимум – гол Чепурненка приніс команді Олександра Рябоконя такі важливі три очки.

Верес – Авангард 3:0

«Верес» не здає позицій. Рівненська команда вважається однією з фаворитів Першої ліги і поки свій статус підтверджує і грою.

Іллічівець – Полтава 3:1

Схоже, маріупольській команді аж ніяк не подобається грати в Першій лізі. Команда під керівництвом Олександра Севідова рветься назад до еліти. 5 із 5 – такий показник «Іллічівця» на старті сезону, за ними і лідерство в турнірній таблиці

Тернопіль – Колос 0:2

Донедавна аматорський клуб, «Колос» зараз набирає ходу в першій лізі. Команда з села Ковалівки Київської області впевнено обіграла в Тернополі однойменний клуб.

 

Ще статті по темі

Back to top button