Спорт

«Легенда» і «Єдність» провели заключні матчі першого кола

Чернігівські жіночі футбольні клуби зіграли заключні матчі першого кола вітчизняної першості у Вищій лізі. Чернігівська «Легенда – ШВСМ» на власному полі приймала свого прямого переслідувача у турнірній гонці – команду «Ятрань – Берестівець» з Уманського району. Матч проходив на новому стадіоні «Чернігів – Арена» на полі зі штучним покриттям.

Футболістки «Легенди» доволі активно розпочали матч і вже на початку матчу після удару Марії Михайлюк м’яч затріпотів у сітці воріт команди гостей, проте за мить до цього лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи про положення поза грою в нападниці нашої команди. Чернігівські дівчата продовжували розхитувати захисні редути уманських футболісток, які намагалися грати від оборони, лише час від часу вибігаючи в контратаки. У першій половині гри нечисленні вболівальники забитих м’ячів так і не побачили.

Другий тайм пройшов уже в менш активному темпі, а тому й не дивно, що фінальний свисток арбітра зафіксував «сухий» нічийний результат.

«Легенда – ШВСМ» (Чернігів) – «Ятрань – Берестівець» (Уманський р-н) – 0:0

У ще одному матчі 9-го туру «Єдність» із Плисок свій поєдинок виграла. Суперницями сіверських дівчат був аутсайдер змагань столичний «Атекс – СДЮШОР – 16», який не має у своєму активі жодного залікового бала. Перша половина гри в Києві пройшла без забитих голів, а ось у другому таймі чернігівські футболістки довели свою перевагу за рахунок чотирьох забитих м’ячів. Тричі зуміла засмутити голкіпера киянок нападниця «Єдності» Валерія Постол і ще один точний постріл на власний рахунок записала Христина Бакуринська.

«Атекс – СДЮШОР – 16» (Київ) – «Єдність» (с.Плиски) – 0:4

За підсумками першого кола чернігівська «Легенда – ШВСМ» набирає 17 очок і посідає третю сходинку у турнірній таблиці, а «Єдність» із Плисок піднімається на п’яту позицію, маючи 11 залікових балів.

22551540_849842871855248_614879860_n

Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button