Спорт

«Легенда» перемагає на виїзді

Відбулись матчі четвертого туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у Вищій лізі. Чернігівська «Легенда – ШВСМ» свій поєдинок проводила в гостях проти уманських «Пантер».

Матч несподівано розпочався з активних і небезпечних атак господарок поля. Уже на 9-й хвилині матчу гострий випад нападниці «Пантер» був зупинений у карному майданчику гостей із порушенням правил.

Суддя матчу призначив одинадцятиметровий удар, який узялася виконати півзахисниця уманської команди Ірина Рибалкіна, однак переграти голкіпера чернігівської команди їй не вдалося – Карина Говорунова зуміла парирувати удар своєї супротивниці. Проте вже за хвилину «Пантера» реалізувала свою перевагу і відкрила рахунок у матчі. Голом у воротах «Легенди» відзначилась Вікторія Серемчук.

Однак втрачання очок у грі з аутсайдером змагань не входило до планів чернігівської команди. А тому після пропущеного голу малюнок гри кардинально змінився, і вже в середині першого тайму головний голеадор «Легенди» цьогорічної першості Олена Лимар зуміла зрівняти рахунок. До перерви чернігівська команда зуміла поцілити ще раз – на 35-й хвилині гри гол забила півзахисниця сіверської команди Христина Перевізник.

По перерві чернігівські футболістки ще двічі засмучували вболівальників команди господарів поля. На 61-й хвилині третій м’яч опинився у сітці воріт «Пантер» — голом із пенальті відзначилась Поліна Полухіна, а на 74-й хвилині матчу рахунок став 4:1 на користь «Легенди». Довести рахунок до розгромного вдалося півзахисниці чернігівської команди Аліні Скидан. Таким чином чергові три залікові бали додалися до скарбнички «Легенди» в турнірній таблиці.

Ще один представник Чернігівської області у вищому дивізіоні, «Єдність» із Плисок, свій матч програла. На домашній арені плисківчанки не зуміли взяти бодай очко у матчі проти команди «Ятрань – Берестівець», програвши з рахунком 0:2. Слід зазначити, що ця поразка стала другою поспіль для представниць чернігівського футболу, адже до цього «Єдність» провела перенесений матч другого туру проти харківського «Житлобуд – 2», який розгромно програла з рахунком 8:0.

Після звітного туру чернігівська «Легенда – ШВСМ» набирає 9 очок і ділить 3 та 4 місце з уманською «Ятрань – Берестівець», а «Єдність» із Плисок має у своєму активі лише 3 бали та залишається на 6-й сходинці у турнірній таблиці.

Свої наступні поєдинки чернігівські команди проведуть 15 і 16 вересня. «Єдність» зіграє в гостях проти дніпровської «Злагода – Дніпро-1», а чернігівська «Легенда – ШВСМ» на власному полі прийматиме столичний «Атекс – СДЮШОР 16».

21586266_829570183882517_1975243711_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button