Спорт

«Легенда» поступається чемпіону в Харкові

Чергове нелегке протистояння очікувало чернігівську «Легенду – ШВСМ» у Харкові, де наша жіноча футбольна команда мала зіграти з чемпіоном минулорічних змагань – харківським «Житлобуд – 2».

На поле стадіону «Динамо» чернігівські дівчата вийшли з бажанням «дати бій» титулованим господарям поля. І вже на 14-й хвилині матчу досвідчена нападниця «Легенди» Марія Михайлюк спромоглася засмутити харків’янок, забивши швидкий м’яч у їхні ворота.

Однак уже за п’ять хвилин по тому рахунок на табло знову став нічийним – на 20-й хвилині захисниця слобожанської команди Ірина Подольська вдало підключилася до атакувальних дій своєї команди і змогла таким чином відновити рівновагу на табло. За нічийного рахунку команди і пішли на перерву, залишивши все найцікавіше на тайм другий.

Після перерви господарки поля заграли більш агресивно – і, як наслідок, колишня чернігівка Альона Ходирєва вже на 52-й хвилині гри змогла вивести харків’янок вперед. У середині другого тайму ще одна екс-«легендівка» Інна Томілко також відзначилася забитим голом у воротах своєї колишньої команди. Продовжити гольовий перебіг матчу на 77-й хвилині змогла і захисниця «Легенди» Лідія Шпак, таким чином скоротивши відставання в рахунку до мінімального.

Однак, хоч як намагалися чернігівки зачепитися бодай за одне очко в цьому протистоянні, їм це зробити так і не вдалося. Більше того, під завісу матчу харківські футболістки змогли ще двічі порадувати своїх вболівальників забитими м’ячами: Тетяна Полюхович на 80-й хвилині та Яна Калініна на 87-й встановили остаточний рахунок у матчі – 5:2 на користь команди зі Слобожанщини.

«Житлобуд – 2» (Харків) – «Легенда – ШВСМ» (Чернігів) – 5:2 (1:1)

Ще один представник Чернігівщини у Вищій лізі – команда «Єдність» із Плисок, – цей тур пропускала, проте вже завтра відкриє 6-й тур чемпіонату матчем в Умані проти місцевої «Ятрань – Берестівець».

Свій наступний поєдинок чернігівська «Легенда – ШВСМ» проведе 29 травня, де на полі стадіону «Текстильник» прийматиме футбольний клуб «Родина – Ліцей» із Костополя. Початок матчу – о 16-й годині.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button