Спорт

«Легенда» – «Житлобуд-1» розійшлися миром (Фоторепортаж)

Напружений матч провела чернігівська «Легенда» проти лідера чемпіонату України з футболу харківського «Житлобуду-1». Виграючи після першого тайму з мінімальним рахунком, вона так і не змогла утримати переможний результат.

15 червня на стадіоні «Текстильник» у рамках 8-го туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги чернігівська «Легенда» приймала лідера «Житлобуд-1» (Харків).

Дві товариські зустрічі провела «Легенда» перед матчем із харків’янками. Першу, 10 червня, проти команди хлопців «Десна-2003», яку виграла 3:1, а другу, 12 червня, на стадіоні «Чернігів-Арена» проти збірної України, в якій поступилася 1:3. Здавалося, що з таким щільним графіком ігор чернігівкам буде важко протистояти лідерам чемпіонату. Однак «Легенда» гідно витримала випробування лідером і навіть була близька до перемоги.

Уже на 9-й хвилині півзахисник «Легенди» Аліна Скидан відкриває рахунок – 1:0. Гості явно не очікували такого повороту подій і влаштували масовані атаки на ворота господарів. Але захист «Легенда» витримала, і з мінімальною перевагою вони пішли на перерву.

У другому таймі харків’янки продовжили свої атаки, і на 60-й хвилині зрівняли рахунок – 1:1. Вони і далі продовжували атакувати, а «Легенда» відповідала гострими контратаками. А за кілька хвилин до закінчення матчу могли й поготів вийти вперед. Після їхньої чергової стрімкої контратаки в штрафному майданчику грубо зупинили Марію Михайлюк, але суддівський свисток промовчав.

«Легенда-ШВСМ» (Чернігів) – «Житлобуд-1» (Харків) 1: 1

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button