Спорт

Митрофанов провів веселі старти для учнів 13-ї школи

У Чернігівській загальноосвітній школі №13 22 вересня в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» відбувся Олімпійський урок.

Про це ЧEline повідомили у Національному олімпійському комітеті України в Чернігівській області.

Урок провів відповідальний секретар відділення НОК України в Чернігівській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту Дмитро Пиріжок, учасник Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро з боксу Дмитро Митрофанов, багаторазова чемпіонка Європи, чемпіонка та рекордсменка світу з кульової стрільби Галина Авраменко.

Учням був проведений екскурс у світ Олімпійського спорту, а також вони познайомились із символікою олімпійського руху. Після теоретичної частини юні спортсмени перейшли до веселих стартів.

Участь у них приймали діти з 4-х класів по 10-ті. Глядачі дуже підтримували та вболівали за команди. Спортивне свято прикрасили художні номери від творчих колективів школи.

Кращі спортсмени школи були нагороджені подарунками від відділення НОК України в Чернігівській області. А після спортивної частини діти із задоволенням брали автографи та фотографувалися з чемпіонами.

Ще статті по темі

Back to top button