Спорт

На чемпіонаті України зі спортивного орієнтування у сіверян «бронза»

У період із 15 по 19 лютого чемпіонат України зі спортивного орієнтування визначив кращих серед команд дорослих, юніорів і юнаків. Чемпіонат і Кубок України проходить у с. Реутинці Кролевецького р-ну Сумської області.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спортивне сузір’я Чернігівщини»: світ побачила третя книга

За підсумками першого змагального дня команда Чернігівської області зайняла загальнокомандне третє місце Чемпіонату України зі спортивного орієнтування, поступившись лише сильним і численним командам м. Києва та Київської області.

В особистому заліку відзначився Іван Ровний – переміг у групі юніорів, а Вадим Несук посів третє місце в цій же групі. Журавель Микола Дмитрович виграв у групі ветеранів 65 років, Журавель Надія посіла 2 місце у групі жінок 55 років і старше. Рябенко Олександр у групі до 16 років зміг піднятися на 5-ту сходинку. В елітній групі серед чоловіків перемогу з перевагою в 1 секунду святкував Арсен Журавель.

Другий день чемпіонату України зі спортивного орієнтування на лижах приніс у скарбничку нашої команди ще кілька нагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відкрили олімпійську фан-зону: з безкоштовним фуд-кортом і тусовкою відомих спортсменів

17 лютого були естафетні гонки. У групі юнаків до 16 років наша команда у складі Рябенка Олександра, Лопати Владислава і Хільченка Івана виборола третє місце.

У елітній (дорослій) групі Чернігівщину представляли три команди. Найбільш успішно виступила команда у складі Несука Вадима, Журавля Арсена, Ровного Івана. Вони зайняли 2 місце, поступившись лише представникам столиці.

У загальнокомандному заліку команда Чернігівської області закріпила свою третю позицію, збільшивши відрив від команд Сумської та Дніпропетровської області.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: Новий закон про стягнення аліментів з боржників: що зміниться

Ще статті по темі

Back to top button