Спорт

На Чернігівщині пройшли патріотичні змагання (Фото)

Сьогодні завершилися змагання обласного національно-патріотичного заходу «Я – патріот», що проходять уже третій рік поспіль на Чернігівщині. Майбутні призовники на базі військової частини в смт Гончарівське, де є всі умови для проведення фізичної та військової підготовки, на власному досвіді відчули, що таке «армійські будні».

Про це ЧЕline повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Юні хлопці три дні прожили в казармах, пройшли теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки, позмагалися на дистанціях 100, 1000 метрів, у метанні ручних гранат, стрільбі з автомата та підтягуванні на перекладині.

За підсумками змагань визначили переможців. У командному заліку серед учнів 9-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів переможцем стала команда Коропського району, друге місце – у команди Козелецького району, третє – в команди Ніжинського району.

Серед студентів вишів перемогла команда Ніжинського агротехнічного коледжу, друге місце – у команди Чернігівського національного педагогічного університету, третє – в команди Чернігівського національного технологічного університету. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button