Спорт

На Чернігівщині пройшов фестиваль радіоаматорів

У Сосниці на території ДП «Дитячий санаторій імені Щорса» 15-16 липня пройшов фестиваль радіоаматорів Чернігівщини «CR HAMFEST 2017».

Учасників заходу на гостинній Сосницькій землі щиро привітав і побажав їм успіхів селищний голова Андрій Портний.

Голова Ради Чернігівського обласного відділення Ліги радіоаматорів України Олександр Клименко урочисто вручив членам збірної команди області з радіоспорту грамоти Департаменту сім`ї, молоді та спорту та Подяки Товариства сприяння обороні України за перемогу в чемпіонатах України з радіозв`язку на коротких хвилях 2017 р.

1-й віце-президент Ліги радіоаматорів України Сергій Гай нагородив Подяками ЛРУ кращих керівників дитячих колективних радіостанцій Василя Кияницю з Носівки, Ігоря Борисенка з Остра та Володимира Румянцева зі Сновська, а самі радіостанції отримали цінні подарунки.

У рамках фестивалю проведене заняття з радіозв`язку та спортивної пеленгації з учасниками «Молодіжного спортивно-патріотичного табору «Січ» Сосницької районної молодіжної громадської організації «Спортивний клуб «Анти».

Господарі пригощали учасників фестивалю запашною рибною юшкою та іншими смаколиками. Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері.

За повідомленням Чернігівського обласного відділення Ліги радіоаматорів України

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button