Спорт

Невдалий вояж «Педуніверситет – ШВСМ» на Галичину

Останні цього року офіційні матчі у жіночій волейбольній Суперлізі чернігівська команда «Педуніверситет – ШВСМ» провела в Тернополі проти одного з лідерів чемпіонату «Галичанки –ТНЕУ – ГАДЗ». Обидві гри вийшли схожими як за змістом, так і за підсумковим результатом.

У першому матчі нав’язати гідну боротьбу своїм супротивницям наші дівчата змогли лише в першій партії, однак кінцівка все ж таки була за господинями майданчика – вони перемогли студенток із Чернігова з рахунком 25:22.

Чернігівським дівчатам нічого не вдалося протиставити «Галичанці» і в двох наступних сетах, програвши їх ще з більшою різницею – 25:19 та 25:16. У результаті вже за годину після початку гри команда господарів святкувала «суху» перемогу над «Педуніверситетом».

Наступний ігровий день також не приніс залікових балів нашій команді. «Галичанка» не дозволила виграти в себе бодай сет. Боротьби на майданчику зовсім не спостерігалося. Клас гри господинь майданчика виявився значно вищим, ніж команди гостей. Тому після фінального свистка арбітра матчу чергові три очки закономірно додалися в скарбничку тернопільської команди.

«Галичанка – ТНЕУ – ГАДЗ» (Тернопіль) — «Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – 3:0 ( 25:22, 25:19, 25:16 )

«Галичанка – ТНЕУ – ГАДЗ» (Тернопіль) – «Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – 3:0 ( 25:11, 25:20, 25:18 )

Ці дві поразки, на жаль, опустили нашу команду на 5-ту сходинку в турнірній таблиці. Наступні ігри «Педуніверситет – ШВСМ» проведе в домашніх стінах. 19 та 20 січня екзаменуватимуть чернігівських дівчат фаворити змагання – южненський «Хімік», який досі не програв ще жодної партії в цьогорічному чемпіонаті.

Ще статті по темі

Back to top button